Företag & Näringsliv

 

Sök:
Hem » Mässor » Om oss » Kontakta oss »

 

 

Sveriges främsta Småbolagsfonder!

 

Sveriges främsta Småbolagsfonder - ett nytt banbrytande betygssystem ute nu!

 

   

Webbsidan FondlyNews.se följer nu upp succén med Svenska Aktiefonder och Hedgefonder. Nytt nu är rating av Svenska Småbolagsfonder!

FondlyNews är sedan tidigare Sveriges enda djupgående oberoende analysfirma med månadsrating av hedgefonder. Det finns ett stort intresse för en oberoende analys av fonder och ett betygssystem som tar flera faktorer i beaktande än bara historisk avkastning, både från privatpersoner och professionella investerare. Vi har sett en stor efterfrågan och behov av oberoende betygsättning av Svenska Småbolagsfonder så vi är mycket glada att kunna presentera denna nu.

 

Det finns en mängd frågor som man som sparare ställer sig i fonddjungeln. Bakom vilka fonder arbetar Sveriges skickligaste förvaltare? Är störst verkligen bäst? Hur klarar småbolagsfonderna hållbarhetskraven?  Vilka småbolagsfonder är mest underskattade av spararna? Vi gör nu i senaste utgåvan några intressanta iakttagelser.

Alla dessa frågor och lite till får du svar på i vår senaste publikation Rating Svenska Småbolagsfonder här på FondlyNews!

 

 

Copyright © essmedia.se. Alla rättigheter reserverade