SM     NYHETSARKIV               ALLMÄNT    |    BYGG & FASTIGHET    |    INDUSTRI & TILLVERKNING                                                 MAILA PRESSRELEASER    -   info@svedmedia.se

fi banner kopiera

Start Resmål Motor Golf Om oss Kontakta oss Mässor Bygg & Fastighet Industri & Tillverkning Nyhetsarkiv Sök företag

 

 

maila oss nyheter

 

ANNONSER »

norwegian

 

flygtorget

 

travelmarket

 

trafikverket

 

tranab2

 

krakbygg

 

mäklarhuset

 

swedecote

 

dentallab

 

wiseit

 

almi

 

rex

 

scandic-hotell

 

ekströms bygg

 

em sanering

 

holmen

 

arrow  Vill du synas här?

 

 

Startsida Företagsinformation                      |                      Startsida Kommun och Förvaltning

 

 

 

 

Våra produkter ges ut som nyhetsmagasin på internet.

 

- SvedMedia


Vi har en gedigen erfarenhet, stort kunnande och välutvecklat kontaktnät i och med vår långa verksamhet inom utgivning av publikationer. Vi kan därmed erbjuda Dig en stor genomslagskraft och maximal exponering inom ett brett branschspektra. Exponering, PR och andra företagsrelaterade ämnen är vad vi fokuserra på. Snabb service och information är därmed vad Ni som kund erhåller.


Företags-och exponeringsrelaterade artiklar och reportage får Ni som kund del av. Ni representeras fortfarande självklart i vårt ständigt växande branschregister, där Ni blir kontaktade av nya potentiella kunder eller knyter egna nya kontakter.

Vårt motto är att utveckla och förändra våra produkter till det bättre i en ständigt pågående process, så att Ni alltid får tillgång till senaste informationen här. Självklart är vi därmed intresserade och tacksamma för tips och idéer från Dig som kund. Vi läser alla mail och återkommer så snart som möjligt. Skulle det av tidsbrist dröja mer än 24 timmar meddelar vi dig alltid.

 

 

 

Undersökning från TNS-SIFO visar på låg användning av vissa typer av internetmarknadsföring bland nordiska företag

 

Norden är den mest uppkopplade regionen i världen och de nordiska länderna ligger konstant i topp på listor över länder med flest internetanvändare och mest bredbandsuppkopplingar (Källa: Internet World Stats).

 

Konsumenter tillbringar alltmer tid på nätet och använder i allt högre grad sökmotorer för att hitta information, varor och tjänster.. Analysföretag som bland andra Forrester rapporterar att annonsörer över hela världen nu flyttar sin marknadsföringsbudget från traditionella medier till internet och det är framförallt sökordsmarknadsföring som attraherar (Källa: Forrester Marketing Forum May 2009). Norden borde ligga i topp också här men vi ligger klart efter länder som exempelvis USA och Storbritannien när det gäller marknadsföring på nätet och framförallt användningen av sökordsmarknadsföring.

 

En ny undersökning genomförd av TNS-SIFO på uppdrag av Google stärker den bilden. Undersökningen visar att kunskapen om och användandet av banners och sökordsmarknadsföring bland små och medelstora företag är låg i alla de nordiska länderna. TNS-SIFO har frågat marknadsföringsansvariga på små och medelstora företag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

 

Majoriteten av företagen som har en hemsida (cirka 65%) anser att den är en viktig del i företagets marknadsföring. 78% av dem som har en hemsida anser att ökad trafik dit skulle inverka positivt för affärerna och 61% använder hemsidan för någon form av interaktiv kommunikation med sina kunder inklusive e-handel.

 

Däremot använder 8 av 10 företag med hemsida inte banners och 7 av 10 använder inte sökordsmarknadsföring. Siffran är bara något lägre för ehandels-företag. Däremot satsar många på att sökordsoptimera sina hemsidor. Kunskapen om hur banners och sökordsmarknadsföring fungerar är också låg. Av de som inte använder banners idag är det mindre än hälften som vet hur det fungerar (45%). Av de som inte använder sponsrade länkar idag är det mindre än hälften som vet hur det fungerar (39%).

 

Annonser/Exponering

 

 

Eventuell uppsägning kan ske kvartalsvis. Uppsägning skall ske före den den 10:e i kalendermånad ett av kvartalet. Avbokningar efter den 10:e i kalendermånad ett medför avbokning från kvartal efter kommande kvartal.

 

 

En löpperiod innefattar 12 månader. 

 

 

Eventuell uppsägning emotses senast den 10:e månaden före varje ny löpperiod. Utebliven uppsägning medför påbörjan av ytterligare en löpperiod.

 

 

Vid udda annonsformat, begärd placering eller moduler

tillkommer extra avgift.

 

Ändingar i annonser som repeteras debiteras enligt ök.

 

Betalningsvillkor - Likvid per 10 dagar. Försenade betalningar

debiteras med 2 % per påbörjad månad.

 

 


  

©SvedMedia. Alla rättigheter reserverade

 

Sök

 

ANNONSER »

ttline

 

hörmann

 

alvenius

 

boliden

 

elmiamässan

 

rmv2

 

vandergraaf

 

fagerberg

 

tapojärvi

 

8633fa89d479d67032bf547581069e5f

 

energiservice

 

fla

 

förarmiljö

 

884082d9f8e72e6bafce1df1d88e6077

 

jobro 2

 

901815cb1f7a6d5d086064e7be4aa1b1

 

ca3964f3217dfec04c18757c6d102851

 

e5618d8d6df6653493296028c7f1f71e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   SM 

       SvedMedia | Box 592 | 114 79 Stockholm |  Telefax: 040-690 25 67 | e-post: info@svedmedia.se

 

       EU | DI | SVDDN | Valuta | Resor | SkatteverketEkot | Obligationer | Konkurser | Bolagsverket | VA | E24 | Finansportalen | Realtid | På TV idag